Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Matúša Dávida: Ficov neodvratný pád, Orbánov zaslúžený dištanc a Putinova zbytočná anexia

.matúš Dávid .názory ..týždeň

Ako reagovať na čoraz častejšie dávky nenávisti zo Súmračnej? Čo maďarský premiér ukryl za svoju populistickú oponu? A kedy šéf Kremľa prizná, že anexia Krymu bola veľká chyba?

Matúš Dávid

ficov neodvratný pád

Koľko tvárí má čoraz rozčúlenejší poslanec Robert Fico? Koľko masiek si ešte mieni nasadiť, aby mohol osirený pred kamerami podlo útočiť na novinárov, vyhrážať sa im a jedným dychom vyhlasovať, že je stále šéfom najsilnejšej slovenskej strany? Dokedy chce neúspešne zametať pod koberec vážne podozrenia, že v minulosti telefonoval s Antoninom Vadalom? 

Slovensko a Európa v posledné dni so zdesením sledujú, ako sa niekdajší líder, závislý od moci a bez štipky sebareflexie, snaží neutopiť v hromade morálneho bahna. Toto už nie je príbeh politika údajne túžiaceho po spoločnom rokovacom stole s Nemeckom a Francúzskom v jadre EÚ. Toto je smutná derniéra premrhanej šance na dôstojný odchod zo scény. Robert Fico odložil stranícku agendu bokom. Rieši už len osobné spory, prácu v parlamente ignoruje a škandalóznou novelou tlačového zákona sa chystá spochybňovať pravdu, kriviť realitu. 

Novinári by však jeho arogantné nájazdy nemali ignorovať.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite