Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Milej Monike a aj iným kolegom!

.eugen Korda .názory

Väčšinu mojich weblistov adresujem politikom. Tentoraz urobím výnimku.

Eugen Korda

zopár slov venujem nielen Tebe, milá Monika, ale aj iným novinárom, ktorí sa, chtiac nechtiac, stávate svedkami morálneho úpadku Roberta Fica a musíte trpieť jeho nechutné výpady, klamstvá a hlavne vyhrážky. 

Aj na poslednej „tlačovej konferencii“ sa nadúval ako moriak a vykrikoval, že on sa tej „novinárskej chásky“ veru nebojí. Veď ak sa nebojí, prečo tak prská a prečo sa vyhráža? Pravda je jednoduchá. Dúfa, že sa zľakneme, že prestaneme odhaľovať pravú podstatu nielen jeho charakteru, ale aj skutočné pozadie toho,  aké metódy pri vládnutí používal a čo bol ten zdroj, z ktorého pramenila jeho moc. Prameň však vysychá a verejnosť už dnes vidí len kalné vody, z ktorých sa šíri hnilobný zápach. To je zápach jeho strachu. Nie my, ale on sa trasie ako osika. 

Veď si len stačí spomenúť na články Mareka Vagoviča, v ktorých pred rokmi popísal spôsob, akým získal vlastnou hlavou milióny a ako sa ich zaviazal vrátiť oligarchom aj s úrokmi hneď, ako získa moc. A tak sa aj stalo. Slovo dodržal. Umožnil im kradnúť naše peniaze. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite