Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Nečakajme, že Čaputová urobí na počkanie zázrak

.eugen Korda .názory

Viem si predstaviť, čo by sa mohlo stať, ak by prezidentské voľby vyhral Maroš Šefčovič. Ozvala by sa veľká rana a seizmografy na celom svete by zaznamenali prudké otrasy.

Eugen Korda

spôsobil by ich kameň, ktorý odpadol zo srdca Roberta Fica. Veľká časť občanov by upadla do depresie a letargie. Robert Fico by sa možno opäť prihlásil do volieb na ústavných sudcov. Prezident Šefčovič by nelenil a po „zrelej úvahe“ by verejnosti oznámil, že ho vymenuje aj za predsedu tejto mocnej inštitúcie. 

Okamžite by začal prešliapavať strane Smer cestičku k posilneniu jej predvolebných preferencií a o rok by ju, po parlamentných voľbách, poveril zostavením novej vlády, ktorá by podľa neho mala v prvom rade odstrániť napätie v spoločnosti a konečne ju zjednotiť. 

Vyšetrovanie vrážd a podvodov by sa nenápadne, v mene nastolenia toho pokoja, začalo utlmovať. Čoraz viac by sme sa začali vzďaľovať od skutočného jadra EÚ a v bratskom objatí s Maďarskom by sme sa vydali na východ, rovno do otvorenej náruče ruského medveďa. 

Po tom, ako by nacionalisticko-socialistická koaličná vláda vypoklonkovala z ministerstva zahraničných vecí Miroslava Lajčáka novým ministrom by sa celkom pokojne mohol stať Ľuboš Blaha.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite