Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

MDŽ v réžii Smeru? Politický gýč, falošné úsmevy a ako bonus Šefčovičova kampaň

.matúš Dávid .názory

Medzi kyticou od Fica a kyticou pre Fica je zásadný rozdiel. Prvá symbolizuje štát, ktorý nám ukradli cynickí obchodníci s mocou. Tá druhá je dôkazom sily a odvahy postaviť sa zlu.

Matúš Dávid

po pozretí videí Denníka N či .týždňa z predvolebného mítingu prezidentského kandidáta Maroša Šefčoviča v Prešove, teda stretnutia, ktoré vládna strana bezohľadne zabalila do celofánu v podobe osláv Medzinárodného dňa žien, sa príčetnému človeku s čo i len štipkou súcitu žiada robiť jediné.

Mlčky hľadieť do prázdna a v tom nemom úžase zhrozene a neveriacky krútiť hlavou nad tým, čo práve videl. Nič viac a nič menej ako smutnú realitu odzrkadľujúcu jednu z tvárí tejto krajiny.

len pre vyvolených

Zlaticu Kušnírovú, matku archeologičky Martiny zavraždenej pred rokom spolu s investigatívnym reportérom Jánom Kuciakom, ochranka nepustila do prešovskej športovej haly na oslavy MDŽ s argumentom, že podujatie je „iba pre sympatizantov Smeru“.

To je pritom jedna veľká lož, ktorou sa organizátori mítingu chceli vopred zbaviť prípadných „nepríjemností“. Sú navyše poriadne naivní, ak si myslia, že tisícky ľudí, ktoré už roky hromadne vozia (!) na oslavy MDŽ, prichádzajú výhradne z lásky k strane. Je za tým niečo úplne iné, v skutočnosti zbytočné a plytké.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite