Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Komu by ste zverili do rúk osud Slovenska?

.eugen Korda .názory

Koho by ste si vybrali, aby sa postaral o vaše dieťa? Otázka je jednoduchá.

Eugen Korda

muža, ktorý sa síce rozviedol, celé roky však vedie usporiadaný manželský život, stará sa o svoje deti, aj o tie z prvého manželstva, alebo muža, ktorý síce rozvedený nie je, o jediného potomka sa tiež stará, ale frajerky strieda ako volebné periódy a dokonca sa neštíti do svojej blízkosti pustiť slečnu s pochybným mafiánskym pozadím? Odpoveď je jednoduchá. Vyberte si.

Ani druhá otázka nie je ťažká. Komu by ste zverili svoje peniaze? Človeku, ktorý legálne zbohatol, následne desiatky miliónov korún investoval do organizácie, ktorá úspešne pomáha ľuďom v núdzi a ohrození zdravia a celé roky posiela svoj plat podobne postihnutým rodinám, či chlapíkovi, ktorý nosí na rukách hodinky v cene mnohoročnej práce priemerného Slováka, býva v byte, ktorého zariadenie stálo tisíce eur a jediná vec, ktorú daroval svojim spoluobčanom, sú vlaky či obedy zadarmo, a to všetko zaplatil nie z vlastného vrecka, ale z peňazí, ktoré získal z daní obdarovaných?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite