Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Prečo by mal Martin Glváč odísť z politiky

.eugen Korda .názory

Na tom, že členovi predsedníctva Smeru, exministrovi obrany a podpredsedovi NR SR Martinovi Glváčovi sa páčia mladé a pekné ženy, nie je nič divné ani pohoršujúce.

Eugen Korda

a možno ani na tom, že si cez sociálne siete s nimi píše, posiela fotky a vyzýva na stretnutia. Dá sa to pochopiť. Veď je to relatívne mladý chlap, plný sily a sexuálneho apetítu, tak prečo by nevyužil príležitosť spríjemniť si život, navyše keď podobne a celé roky sa správal a dodnes stále správa jeho šéf a predseda Smeru Robert Fico. 

Voličom tejto strany, ale zjavne nielen im, to nikdy nejako zásadne neprekážalo. Čo by im však prekážať malo, je to, že v oboch prípadoch dotyčné dámy pestovali dobre utajené a nadštandardné vzťahy s talianskymi mafiánmi a slovenskými vrahmi. Dá sa teda oprávnene pochybovať, že ich náklonnosť k menovaným politikom bola motivovaná len čistou láskou či nekritickým obdivom k ich telesným schránkam.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite