Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Danko for prezident

.eugen Korda .názory

S Andrejom Dankom som sa prvýkrát v živote stretol pred rokmi na benzínovej pumpe kúsok za Nitrou. Oslovil ma, či si nedáme kávu.

Eugen Korda

prečo nie, povedal som si a potom som viac ako 40 minút počúval jeho monológ o tom, ako ide zmeniť SNS k lepšiemu, aký zlodej a ožran bol ten Slota a akou modernou a slušnou sa jeho strana stane v budúcnosti. Nuž, nemal som dôvod nie že veriť, ale aspoň dúfať, že to myslí vážne. Červík pochybností mi však predsa len vŕtal v hlave. 

O niekoľko týždňov som sa s ním, celkom náhodou, opäť stretol v jednej kaviarni na okraji Bratislavy. Niekoľko desiatok minút trvajúci monológ o tom, ako sa SNS polepší, pokračoval. Vraj mu radí aj bývalý disident profesor Miroslav Kusý a on jeho rady berie vážne. To, že sa na neho obrátil, malo byť dôkazom, že to so zmenami naozaj myslí naozaj. Nuž, hovoril som si, keď Kusý, tak Kusý. Uvidíme! 

Prišli voľby a zo Slovenskej národnej strany sa stala žiadaná nevesta do vládnej partie. O jej panenstvo sa v úplnom zatemnení zdravého rozumu uchádzal aj Richard Sulík. Lenže nevesta dala prednosť Ficovmu Smeru a Mostu-Híd.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite