Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Koho voliť za prezidenta

.eugen Korda .názory

Nuž, pravda je taká, že až do okamihu, kým svojich kandidátov nezverejní Smer a SNS, sú akékoľvek špekulácie na túto tému skoro celkom zbytočné.

Eugen Korda

hoci je vysoko pravdepodobné, že do Grasalkovičovho paláca sa pokúsi za určitých okolností dostať  Andrej Danko – teda minimálne o svojej kandidatúre celkom vážne uvažuje – okamih, keď by mal obyčajný volič začať premýšľať, čie meno v prvom kole šupne do urny, nastane až po tom, ako bude uzavretá listina prezidentských kandidátov. Dovtedy odporúčania politických strán nemajú žiadny zmysel. A už celkom smiešne sú ich návrhy na to, aby sa ten či onen demokratický kandidát vzdal v prospech iného. 

Zatiaľ čo nedemokratickí kandidáti si užívajú mediálny pokoj, v rámci práceneschopnosti brázdia krajinu a sľubujú ľuďom, že vlastným telom zastavia nielen utečencov, ale aj zločinnosť a korupciu, tú korupciu, ktorej sú mnohí z nich organickou súčasťou, opozičné strany sa utápajú v nezmyselných výzvach a tak nepriamo spochybňujú kandidátov, ktorí predstavujú to lepšie, čo sa chystá o najvyššiu ústavnú funkciu súťažiť. Bolo by dobre, keby s tým skončili. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite