Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Koho voliť za prezidenta

.eugen Korda .názory

Nuž, pravda je taká, že až do okamihu, kým svojich kandidátov nezverejní Smer a SNS, sú akékoľvek špekulácie na túto tému skoro celkom zbytočné.

Eugen Korda

hoci je vysoko pravdepodobné, že do Grasalkovičovho paláca sa pokúsi za určitých okolností dostať  Andrej Danko – teda minimálne o svojej kandidatúre celkom vážne uvažuje – okamih, keď by mal obyčajný volič začať premýšľať, čie meno v prvom kole šupne do urny, nastane až po tom, ako bude uzavretá listina prezidentských kandidátov. Dovtedy odporúčania politických strán nemajú žiadny zmysel. A už celkom smiešne sú ich návrhy na to, aby sa ten či onen demokratický kandidát vzdal v prospech iného. 

Zatiaľ čo nedemokratickí kandidáti si užívajú mediálny pokoj, v rámci práceneschopnosti brázdia krajinu a sľubujú ľuďom, že vlastným telom zastavia nielen utečencov, ale aj zločinnosť a korupciu, tú korupciu, ktorej sú mnohí z nich organickou súčasťou, opozičné strany sa utápajú v nezmyselných výzvach a tak nepriamo spochybňujú kandidátov, ktorí predstavujú to lepšie, čo sa chystá o najvyššiu ústavnú funkciu súťažiť. Bolo by dobre, keby s tým skončili. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite