Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Martina Mojžiša: Skrotenie Bugára, Lajčákov pakt o migrácii a prípad Hedvigy v zabudnutí

.martin Mojžiš .názory .týždeň

.ako Danko skrotil Bugára, Lajčák neobstál v obhajobe paktu o migrácii a aj o tom, ako po dvanástich rokoch odchádza „na smetisko dejín“ jeden z najťažších hriechov Fica a Kaliňáka

Martin Mojžiš

danko a Fico

Lekcia, ktorú minulý týždeň udelil predseda NR SR Andrej Danko bývalému premiérovi Robertovi Ficovi, bola strašná. Usvedčený podvodník ukázal pred celým národom degradovanému beta samcovi, ako sa zvláda Béla Bugár. Keď dal Bugár pred pár mesiacmi ultimátum Ficovi, vtedajší premiér sa úplne zložil a v chvíľkovom záchvate šialenstva obetoval nielen Bugárom požadovaného Kaliňáka, ale aj seba. Keď teraz Bugár naznačil, že zvažuje aj ultimátum Dankovi, dostal primerane po papuli. Na výkrik ulice – „Ale veď je nahý!“ – reagoval Danko ako nefalšovaný demokrat – „Nahý? Hlasujme!“ A bolo vybavené. Bugár, keď začuje správnu píšťalku, hneď vie, ako má tancovať. Ale ako asi bolo Ficovi, keď videl, že tá opovrhnutiahodná kreatúra, tá slovenská národná hanba, vie s elegantnou ľahkosťou zvládnuť situáciu podobnú kríze, ktorú on osobne tak zúfalo nezvládol? A to nie je všetko. Fico musel počúvať tú istú píšťalku ako Bugár, dokonca aj hopkať musel rovnako. A zrejme tuší, že to nebolo posledný raz, čo si takto zatancoval.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite