Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Sulík by si mal vybrať, ktorou cestou sa vyberie

.eugen Korda .názory

Keď niekto vyzerá ako Sulík, chodí ako Sulík, kváka ako Sulík, tak to nebude kačka, ale celkom nepochybne Sulík.

Eugen Korda

dnes už vieme, že sa rozhodol dať „zbohom“ parlamentu EÚ a všetky aktivity sústrediť na domácu pôdu, na domáceho voliča a na víťazstvo v budúcich parlamentných voľbách. Vyhlásil to na programovej konferencii SaS. Prvým testom úspešnosti jeho spanilej jazdy po krajoch Slovenska, na ktorú sa chystá v najbližších dňoch vyraziť, budú eurovoľby, a tak trochu aj voľba hlavy štátu. V nich sa ukáže, aký veľký potenciál sa v ňom a jeho strane ukrýva. 

Richard Sulík sa chce stať budúcim premiérom a zmeniť Slovensko na svoj obraz – teda tak, a povedal to verejne, aby sa u nás žilo aspoň tak dobre, ako sa žije ľuďom v Nemecku. Chce, aby tu platilo právo a spravodlivosť pre každého. Je to silný sľub a záväzok. Silnejší ako nesplniteľné sľuby Mikuláša Dzurindu o dvojnásobných platoch či Ficove táraniny o štáte, v ktorom vykorení korupciu a stvorí tu raj na zemi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite