Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Smer sa bojí až tak, že aj Kočner mu je dobrý

.eugen Korda .názory

Ak sa Marián Kočner neštítil použiť hocičo na diskreditáciu svojich oponentov, tak dnes sa Smer chová rovnako a neštíti sa použiť jeho meno na to isté. Je to smutné poznanie.

Eugen Korda

stretávať sa s Mariánom Kočnerom vždy znamenalo len jedno - buď vás použije, zneužije, podvedie a zdiskredituje, alebo spraví všetko naraz. To sa stalo aj Richardovi Sulíkovi, ktorý k tomuto pánovi chodil na kávičku a ten si ho pri pojedaní chrumkavých pirôžkov a nezáväznom klebetení o slovenskej politike potajomky nahrával. A keď zistil, že Sulíka na nič nepotrebuje, keď sa to hodilo aj jeho kumpánom, tak tie nahrávky zverejnil. Paradoxne, dnes sa z toho najviac vytešuje Smer. Ten Smer, ktorý Mariánovi Kočnerovi umožňoval páchať celé roky podvody, dnes predsedovi SaS otĺka o hlavu jeho nepochopiteľné, ale mnohokrát oľutované, zaváhanie. Sulík si za tie návštevy nezaslúži pochvalu. To je isté. Zaslúži si však aspoň porozumenie za to, že sa k svojmu zlyhaniu postavil ako chlap a uznal, že urobil kardinálnu chybu, keď ako predseda parlamentu liezol do „podnikateľovej“ vily. 

Zatiaľ čo sa Marián Kočner v týchto dňoch vo svojej cele zamýšľa nad svojim osudom a úporne húta, ako z tej šlamastiky, do ktorej sa tak nečakane dostal, vyviaznuť tak, aby v spoločnosti vrahov nestrávil zvyšok svojho života, jeho bývalí kamaráti a spolupáchatelia sa z celých síl snažia od neho dištancovať.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite