Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kaliňák klame, vraj pre dobro tejto krajiny

.eugen Korda .názory

Je dobre, že redaktorka Denníka N Monika Tódová neúnavne pátra po okolnostiach únosu vietnamského občana, na ktorom sa mal podieľať aj exminister vnútra Robert Kaliňák

Eugen Korda

skoro každý deň aj vďaka jej vytrvalosti vychádzajú na svetlo sveta informácie, ktoré svedčia o tom, že tento muž v jednom kuse klame a zavádza. Každým dňom je viac a viac isté, že do únosu sa nezaplietol nevedomky, ale že dobre vedel, čo sa deje a koho súdruhovia z vietnamskej tajnej služby, proti jeho vôli, omámeného prevážajú. 

Keby to nebolo také vážne, tak by bol Robert Kaliňák vlastne na smiech. Veď aj malé decko dokáže presvedčivejšie klamať. Otázkou zostáva, prečo by verejnosť mala spoznať skutočnú pravdu? Odpoveďou je, že o únose celé mesiace vedeli desiatky policajtov, vysokopostavených úradníkov a všetci mlčali. To je pre občanov tejto krajiny hrozné poznanie. Ľudia, ktorí sa majú starať o našu bezpečnosť, kryjú sprostý únos, teda zločin ťažkého kalibru.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite