Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Správa dňa: Európanky sa umývajú v dreze!

.frédérique Hazéová .názory

Proruská propaganda vyťahuje do boja nové zbrane. Šokujúce správy a (dez)informácie o politike neoslovia každého. Na mušku si preto vzali hygienu Európaniek.

Frédérique Hazéová

neviem ako vy, ale Ingrid z Francúzska podľa českej regionálnej kancelárie agentúry Sputnik doteraz nepoznala vymoženosti moderného ruského sveta. Zaostalé Európanky totiž na rozdiel od pokrokových ruských dev nemajú ani len základy hygieny a stále fungujú ako v stredoveku. 

Ingrid sa do Ruska vybrala na výmenný študijný pobyt. Z krajiny si však odniesla viac než len teoretické vedomosti. „Krásne a upravené ruské ženy“ ju zasvätili do tajov kúpeľňových rituálov.

Francúzke sa podľa českého Sputnika zdalo spočiatku „divoké a divné“, že sa ruské dievčatá sprchujú až dvakrát (!!!) denne. To ale nie je všetko. V Rusku sa totiž údajne dozvedela aj to, že sa viac nemusí umývať v dreze, ale môže používať tečúcu vodu. 

Podľa českého Sputnika sa totiž väčšina Európanov dobre že neumýva v kadi na dvore (alebo na chodníku pred panelákom v prípade urbánnych špinďúrov).

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite