Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovenské nemocnice: Neklopať znamená neklopať!!!

.denisa Gdovinová .názory

Všade same výkričníky, zmätočné oznamy a dizajn ako z rozprávky Pat a Mat. To sú tie najlepšie fotografie zo slovenských nemocníc, zverejnené na fejsbúkovej stránke Zomri.

Denisa Gdovinová

premiér Pellegrini po stretnutí s ministerkou zdravotníctva Andreou Kalavskou ohlásil masívnu obnovu slovenských nemocníc. Vyhlásenie nijako nešpecifikoval, časový termín označil „v najbližších mesiacoch”. Malo by ísť o sumu 70 až 80 miliónov eur. 

Kým sa nemocnice týchto peňazí dočkajú, slovenskí pacienti posielajú tie najabsurdnejšie fotografie na satirickú fejsbúkovú stránku Zomri. Tá ich združila do jedného fotoalbumu, ktorý teraz slúži ako dobrá prehliadka základných problémov v nemocniciach.

Najväčší ohlas mali huby na strope galantskej nemocnice, za ktoré sa nemocnice Svet zdravia aj ospravedlnili. S tým, že ide o starú toaletu, ktorá sa prerába. 

Je jasné, že väčšina z týchto fotografií mohla vzniknúť iba preto, že nemocnice sú poddimenzované, zadlžené a jednoducho neschopné základnej opravy.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite