Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Som večný pesimista

.eugen Korda .názory

Ľudské telo je riadené dvoma mozgami. Okrem toho v hlave máme ešte jeden „mozog“ umiestnený v brušnej dutine. Volá sa plexus solaris. Tento nervový uzol riadi celé naše telo.

Eugen Korda

môj pesimizmus je trvalého rázu.

Keď Štefan Hríb v redakcii pred niekoľkými mesiacmi oznámil, že chce vybudovať aj otvoriť klub, ktorý by bol nielen miestom, kde si človek dá pivo a kávu, ale i priestorom, v ktorom sa budú stretávať zaujímaví ľudia a myšlienky, tak som si v duchu povedal, že je to bláznivý a najmä nezrealizovateľný nápad. Dnes ten klub stojí a konajú sa v ňom mnohé zaujímavé podujatia a je ich čoraz viac. Je to tak preto, že Štefan mal víziu a tú mu pomohli realizovať podporovatelia .týždňa. Posielali peniaze, materiál na jeho vybudovanie a podaktorí do vznikajúceho klubu chodili cez svoje voľno pracovať len tak z pasie, len tak, aby podporili vec, o ktorej si myslia, že je dobrá a zmysluplná.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite