Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Muž, ktorý z časti polície urobil prostitútku, odchádza

.eugen Korda .názory

Prišiel vyfintený. No, hotový manekýn! Vyfúkané vlasy, vyšportovaná postava. Dokonale vyžehlená uniforma vyčačkaná odznakmi, na pleciach generálske epolety a krásna biela košeľa.

Eugen Korda

nebol to už však ten sebavedomý muž, ktorého sme celé roky stretávali na tlačových konferenciách. Zjavne nervózny, vedomý si toho, že jeho koniec sa neodvratne blíži, spoza rečníckeho pultu, za ktorým predniesol počas svojho policajného prezidentovania stovky klamstiev trasúcim hlasom vyhlásil , že neodstúpi. Prečo? Lebo je vraj najlepší a vo svojej funkcii neurobil žiadne zásadné chyby. A nech ho teda odvolá minister, dodal. 

On to vraj rešpektovať bude, aj keď nič iné by ani urobiť nemohol. Tak načo tie silné slová. A potom si ešte neodpustil povedať, že ak má (ten minister) odvahu, tak nech ho vo funkcii nechá. Divadielko ako vyšité a jeho strojcovia, dvaja Robertovia, ukrytí pred zrakmi verejnosti, počas tohoto cirkusového vystúpenia určite s uspokojením sledovali, ako ich bábky plnia dohodnutý scenár.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite