Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Skutočne vieme, v akej krajine žijeme?

.eugen Korda .jozef Šátek .názory

Vražda novinára a jeho snúbenice je hrozná. Na Slovensku spustila nevídanú lavínu, ktorá veľkou rýchlosťou a silou berie všetko,čo jej stojí v ceste.

Eugen Korda

už teraz je  zrejmé, že zasiahne vládu. Jej ďalšia existencia v tejto podobe je otázna a aj keď sa nerozpadne, už to nikdy nebude tá vláda, ktorou bola ešte v nedeľu.

Občanom však brutálny masaker mladých ľudí každým dňom nastavuje úplne iné zrkadlo politického, štátneho, hospodárskeho, bezpečnostného a morálneho stavu spoločnosti, ale najmä odhaľuje množstvo systémových chýb. V plnej nahote sa ukázal stav, ktorý nemá vôbec nič spoločné s demokraciou a právom, o morálke ani nehovoriac.  

Je absurdné a pre bežného človeka až nepochopiteľné, že mladý novinár len z otvorených informačných zdrojov odhalil zločinecké zoskupenia a ukázal ich dlhoročné aktívne a beztrestné pôsobenie na Slovensku, že členovia niekoľkých rodov kalábrijskej mafie vydierajú a vyhrážajú sa smrťou, manipulujú súdne konania, ktoré ich oslobodzujú,  podnikajú so synom okresného prokurátora, podnikajú a veselia sa s čelnými predstaviteľmi vládnej strany Smer, bez problémov získavajú licencie na fotovoltaické elektrárne, obrovské sumy peňazí z eurofondov a agrofondov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite