Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Galko tlačí na Kisku

.eugen Korda .názory

Podpredseda SaS Ľubomír Galko vyzval prezidenta, aby sa čo najskôr vyjadril, či bude na funkciu hlavy štátu opäť kandidovať. OK. Len sa treba pýtať, čo mu je do toho.

Eugen Korda

 Zároveň vyjadril presvedčenie, že Andrej Kiska je tým najlepším prezidentom akého Slovensko malo a že on i SaS by privítali, keby opäť kandidoval. Treba však celkom jasne povedať, že pánovi Ľubomírovi Galkovi, do toho kedy Andrej Kiska oznámi svoje konečné rozhodnutie, nie je vôbec nič. A takáto výzva je nielen neslušná a hlúpa, ale zároveň odhaľuje slabiny opozície a obavu z toho, kto tento úrad po Kiskovi získa. Robert Fico už verejnosti na udičke nahodil meno ministra zahraničia a v súčasnosti vysokého úradníka v OSN. Neviem, nepamätám si, že by nejaký iný minister zahraničných vecí takýto, v podstate bezvýznamný post, zastával a vykašľal sa na svoj úrad v rodnej krajine. Môžem sa však mýliť. Jeho dôveryhodnosť je však u veľkej časti verejnosti aj tak naštrbená korupčným škandálom na jeho ministerstve. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite