Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Robert Fico hrozí pádom vlády

.eugen Korda .názory

Až z ďalekej Afriky doletel do Národnej rady hlas rozhnevaného sociálneho demokrata Roberta Fica. Strašne ho nahnevali poslanci.

Eugen Korda

vraj ak neodhlasujú zákon o zmrazení platov ústavných činiteľov, tak je odhodlaný riskovať svoju premiérsku stoličku a ísť do predčasných volieb. Mali tak urobiť už v utorok, ale dokonca ani niektorým jeho poslancom a ani poslancom z jeho koalície sa za ten idiotský návrh nechcelo hlasovať. Na zlú a nezodpovednú opozíciu sa tak v tomto prípade nemôže vyhovárať.

Zo SNS za zmrazenie hlasoval jedine kapitán Danko a nikto nevie s istotou povedať, či to urobil, aby zastavil, či aspoň spomalil pád  jeho strany, alebo ho len oslepil ligot vojenských epoliet a on prstom stlačil zlý gombík.  Roberovi Ficovi, samozrejme, v skutočnosti nejde o žiadne šetrenie. Jediným dôvodom, prečo drží platy ústavných činiteľov na rovnakej úrovni už celé roky, je marketing. On potrebuje ukázať národu, že aj on si uťahuje opasok.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite