Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fiasko

.anton Vydra .názory

Tak sme sa ho dočkali. Robert Fico sa konečne vyjadril k výsledkom volieb do VÚC. Svoju konferenciu rozdelil na dve časti, a druhú časť rozdelil ešte na ďalšie dve časti.

Anton Vydra

všetkých zaujímala, samozrejme, tá druhá časť, rozdelená na časť, keď Robert Fico hovoril ako predseda vlády, a keď hovoril ako predseda strany Smer. Ako predseda vlády sa všetkým vo všeobecnosti poďakoval, ako predseda strany si nechal na vyjadrenie poslednú časť príhovoru, čiže štvrtinu tlačovej konferencie.

No a tam sme sa dozvedeli, že si vzal týždňovú prestávku na to, aby mohol sledovať atmosféru v krajine po voľbách do VÚC. Z atmosféry sa však vykľula skôr atmosféra toho, o čom píšu médiá, pretože nie je jasné, či si premiér robil prieskum nálad aj medzi občanmi. Ale možné to je, lebo, hádam, atmosféru krajiny neposudzuje podľa toho, čo sa o nej dočíta v médiách, ktorým beztak nedôveruje.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite