Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Prečo Kotleba nedal šek povedzme na 1587 eur?

.andrej Bán .názory

Neonacistická numerológia, podobne ako anonymné vystupovanie kohokoľvek na sociálnych sieťach, majú spoločný základ – sú to prejavy zbabelcov.

Andrej Bán

keby Kotleba a jeho partička neboli zbabelci, akože sú, boli by už dlhodobo, možno od začiatku, úprimní. A dnes by im poniektorí nosili do väzenia kompóty alebo zaváraniny. Skúsme si povedať, ako by mohli vyzerať alternatívne dejiny Slovenskej Pospolitosti a potom neskôr ĽSNS.

Po prvé, už v roku 2005 by vtedy ešte sviežo vyzerajúci Majko, ako ho familiárne volajú jeho pod-vodcovia (podľa podstatného mena vodca), vystupoval na mítingu v skutočnej čiernej uniforme HG, o ktorej by pyšne vravel, že je to uniforma Hlinkovej gardy - a nie hybrid či akožeuniforma. Policajti by mali o problém a starosť menej, nahnevaní historici a bezradní experti na extrémizmus tiež. Čo by nasledovalo? Hrdý a úprimný fašista vo väzení. 

Ak nie, skúsme bod dva. V roku 2009 by Majko na zhromaždení 14.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite