Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prečo Kotleba nedal šek povedzme na 1587 eur?

.andrej Bán .názory

Neonacistická numerológia, podobne ako anonymné vystupovanie kohokoľvek na sociálnych sieťach, majú spoločný základ – sú to prejavy zbabelcov.

Andrej Bán

keby Kotleba a jeho partička neboli zbabelci, akože sú, boli by už dlhodobo, možno od začiatku, úprimní. A dnes by im poniektorí nosili do väzenia kompóty alebo zaváraniny. Skúsme si povedať, ako by mohli vyzerať alternatívne dejiny Slovenskej Pospolitosti a potom neskôr ĽSNS.

Po prvé, už v roku 2005 by vtedy ešte sviežo vyzerajúci Majko, ako ho familiárne volajú jeho pod-vodcovia (podľa podstatného mena vodca), vystupoval na mítingu v skutočnej čiernej uniforme HG, o ktorej by pyšne vravel, že je to uniforma Hlinkovej gardy - a nie hybrid či akožeuniforma. Policajti by mali o problém a starosť menej, nahnevaní historici a bezradní experti na extrémizmus tiež. Čo by nasledovalo? Hrdý a úprimný fašista vo väzení. 

Ak nie, skúsme bod dva. V roku 2009 by Majko na zhromaždení 14.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite