Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hríb: 14, je čas osloviť Šatana a spol.

.štefan Hríb .názory

Časy, keď sme na MS zbierali medaily, a piate miesto bolo neúspechom, sú preč. Nestalo sa to nečakane, nie je to náhoda, má to konkrétnych vinníkov. Ale aj riešenie.

Štefan Hríb

šport je občas krutý, ale má svoju logiku. Možno skončiť raz prvý a už o rok desiaty, ale nemožno sa dlhé roky prepadať bez príčiny. A príčiny zostupu Slovenska do druhej desiatky krajín sú známe.

1. Ľudia, ktorí viedli náš hokej posledných 15 rokov, ho viedli katastrofálne. Žili z talentu a práce slávnej generácie hráčov, no sami nepridali nič. Naopak, svojou neschopnosťou, hrabivosťou a sebectvom slovenský hokej vážne poškodili. V prvom rade Široký, a potom všetci tí Nemečkovia, Švehlovia, Golonkovia, Rusnákovia, a ďalšie staré kádre vo Výkonnom výbore hokejového zväzu. Oni, mentálne žijúci v komunizme a v bohorovnom presvedčení, že nepotrebujeme nič meniť, sú v prvom rade zodpovední za dnešný úpadok.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite