Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Poloblázon Matovič má pravdu

.eugen Korda .názory

Môj bývalý kolega z .týždňa Jaroslav Daniška napísal komentár, v ktorom komentoval poslednú tlačovú konferenciu lídra OĽaNO s názvom „ O Matoviča predsa už nejde.“

Eugen Korda

nie, nejdem polemizovať s jeho názorom, hoci v mnohom s ním nemôžem súhlasiť. Len chcem povedať to, že o Matoviča naozaj nejde. O čo teda ide?

V týchto týždňoch a mesiacoch sa hrá o to, akú krajinu zanecháme svojim potomkom. Igor Matovič sa vzoprel tomu, čo sa v parlamente (ale nielen v ňom) deje. Urobil to spôsobom jemu vlastným a ja rozhodne nepatrím k vyznávačom takejto prezentácie. Mám s ním osobnú a podotýkam, že zlú skúsenosť, keď som na protest proti tomu, že doslova vyhnal z kandidátky OĽaNO ľudí, ktorí patrili l tomu lepšiemu, čo sa pohybovalo v našom verejnom živote, odišiel z tej kandidátky spolu s nimi.

Matovič má celkom určite mnoho chýb a disponuje neodolateľnou túžbou hovoriť to, čo nemôže nijako dokázať a tak škodí dôveryhodnosti toho, čo dokázať vie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite