Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

S Gašparom tvrdo proti migrácii

.andrej Bán .názory

Po týždni nastal posun. Nepriamo vieme, že gen. PaeDr. Tibor Gašpar, ktorý je pod pamfletom podpísaný, je skutočne policajný prezident. Ale čo vieme o ostatných signatároch?

Andrej Bán

ešte v piatok som sa obrátil na hovorcu Prezídia Policajného zboru mjr. JUDr. Michala Slivku s jednoduchou a stručnou otázkou, či jeho šéf Gašpar skutočne podpísal Vyhlásenie Neformálneho ekonomického fóra Hospodárskeho klubu o migrácii – doteraz mi na otázku neodpovedal. Po včerajšku, keď prezident (polície) prišiel v tejto veci za prezidentom (štátu), pričom sa po stretnutí ani pred ním pre médiá k téme nijako nevyjadril, mi je jasné, že Gašpar a Gašpar je jedna a tá istá osoba.

O to lepšie. Niet nad priezračnosť faktov. Ten pamflet (priliehavejší výraz nemám po ruke) zo 16. januára podpísalo šestnásť ľudí. Skoncipoval ho Dr. Peter Kasalovský, o ktorom som už dlho nepočul, naposledy výrazne vtedy, keď skrachoval Hospodársky denník, kde bol šéfredaktorom. Toto Vyhlásenie je natoľko zmätočný text, plný pravopisných a štylistických chýb, že aj keď odhliadneme od jeho konšpiračného obsahu – čo dosť dobre nejde, chápem – tak je zrejmé, že nikto príčetný čosi také nemôže podpísať. Ale podpísali!

„Prezident (polície) prišiel v tejto veci za prezidentom (štátu), pričom sa po stretnutí ani pred ním pre médiá k téme nijako nevyjadril.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite