Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

List Robertovi Ficovi

.eugen Korda .názory

Vážený pán predseda vlády. Chcel by som Vás poprosiť, aby ste prijali moje hlboké a úprimné ospravedlnenie. Osobne to nejde, tak aspoň takto – listom.

Eugen Korda

je mi naozaj ľúto, že som o Vás v mojom článku „Kiska nechcel vyznamenať úradníkov a urobil dobre“ šíril nepravdivé informácie nielen na stránkach .týždňa ale i na Facebooku.

Ako poľahčujúcu okolnosť by som chcel uviesť, že som bol zle informovaný novinárskymi prostitútkami z Denníka N. Ešte pred pár dňami bohorovne tvrdili, že ste podplukovník a práve teraz som sa v ňom dočítal, že Vás pán Glváč kedysi povýšil do hodnosti plukovníka. A to je teda už celkom iná káva!

Veľmi ma mrzí toto moje pochybenie a verte mi, že v žiadnom prípade nešlo o zlý úmysel. Dúfam, že vo funkcii predsedu vlády vydržíte čo najdlhšie a my sa budeme v budúcnosti môcť tešiť z Vášho ďalšieho a nezadržateľného kariérneho postupu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite