Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pán Fico, teraz dobre čítajte

.andrej Bán .názory

Premiér je inteligentný právnik, takže nasledujúcemu krátkemu textu dobre porozumie. A budem iba rád, ak sa stretneme na súde.

Andrej Bán

pán Fico, „niektorí premiéri" sú odporní nechutní ľudia, ktorí vyvolávajú v spoločnosti hnev a nenávisť voči skupinám obyvateľstva. Raz sú to mimovládne organizácie, utečenci, inokedy novinári, no vždy je to opozícia.

Pán Fico, „niektorí premiéri" nehanebne bývajú v byte niektorých daňových podvodníkov a kryjú niektorých svojich ministrov dôvodne podozrivých z nečistých aktivít.

Pán Fico, „niektorí premiéri" ignorujú fašistov v dôležitých funkciách a namiesto toho, aby povedali čosi inteligentnejšie ako výraz „vrece zemiakov" útočia na našich európskych spojencov, premiérov a premiérky partnerských krajín.

„Niektorí premiéri nehanebne bývajú v byte niektorých daňových podvodníkov a kryjú niektorých svojich ministrov dôvodne podozrivých z nečistých aktivít.“

Pán Fico, „niektorí premiéri" strácali, ba možno už stratili

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite