Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Krajina „skutkov, ktoré sa nestali”

.eugen Korda .názory

Žijeme v zázračnej krajine. Nikto to už dnes nemôže poprieť. Máme najbezpečnejší štát nielen na svete, ale celkom nepochybne aj v celej Mliečnej ceste.

Eugen Korda

ak je vesmír nekonečný, tak naša spravodlivosť a hlavne bezpečnosť nezadržateľne preniká aj do jeho najvzdialenejších kútov s naliehavým odkazom pre všetkých jeho obyvateľov: „tu, na tejto Modrej planéte, sme dokázali so zločinom dokonale zúčtovať." A neboli na to treba žiadne čarovné prstene princeznej Arabely či Aladinove lampy. U nás na likvidáciu zločinu stačí vysloviť len jedno zázračné zaklínadlo, zložené zo štrnástich písmen: „Skutok sa nestal”.

Pravda, nie každý obyvateľ našej krásnej planéty má moc aktivovať jeho zázračnú silu. Musí spĺňať niekoľko parametrov. Podmienkou je nielen to, že je občanom Slovenskej republiky, ale musí mať aj vhodnú stranícku príslušnosť. Najlepšie ak je smerákom, snsákom či hídskym-mosťákom.

U nás na likvidáciu zločinu stačí vysloviť len jedno zázračné zaklínadlo, zložené zo štrnástich písmen: „Skutok sa nestal”.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite