Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Potkany vo Ficovej duši s ľudskou tvárou

.eugen Korda .názory

Našťastie som na tzv. programovú konferenciu Smeru nemohol ísť. A ak mám byť úprimný, ani nechcel. Veď aj načo?

Eugen Korda

počúvať vtipy o potkanoch v podaní predsedu vlády ma naozaj nebaví. Poznám aj lepšie fóry a hľadať čo i len náznak ľudskej tváre v politike Smeru môže naozaj len úplný trkvas. Neviem, na čom sa špičky Smeru tak výborne zabávali? Či na tom, ako sa z premiéra stáva treťotriedny zabávač alebo na „fekálnom píár“, ktoré Ficovi tak prekáža. Dubčeka však od smiechu v nebi asi natriasať veľmi nebude.

„Ak má byť toto ľudská tvár Smeru, tak nech tu radšej zavládne reálny socializmus, z lona ktorého Robert Fico vypučal. “

Úplne mimo môjho chápania je však to, že ľudskú tvár Smeru reprezentujú Fico s Kaliňákom. Stačí si predstaviť, ako pred mnohými rokmi na tlačovej konferencii ničili život Hedvige Malinovej a slušný človek musí dostať žalúdočné kŕče. Ak má byť toto ľudská tvár Smeru, tak radšej nech tu zavládne reálny socializmus, z lona ktorého Robert Fico vypučal. Aspoň budeme vedieť, na čom sme.

Toľko omieľaným tézam, kvôli ktorým sa celý ten programový cirkus konal, sa dá veriť asi tak, ako sa dá veriť Kočnerovi, že mu

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite