Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hlúpy Ďuro (Draxler) a divný Robko (Fico)

.martin Mojžiš .názory

Pri príležitosti začiatku stupňovaného štrajku v školstve sa k nemu vyjadrili bývalý minister školstva a jeho pán. Štrajkujúci určite ocenili ich hlboký a nefalšovaný záujem.

Martin Mojžiš

komentár Juraja Draxlera pre aktuality.sk sa rozhodne oplatí prečítať, ale neoplatí sa ho veľmi komentovať. Ide o typický uplakaný výlev egocentrického grafomana s veľmi obmedzenými analytickými schopnosťami. Jeden príklad za všetky: „Ak niekto dokáže vybrať zlé metódy, v nevhodný čas a kvôli hlúpym požiadavkám, sú to práve títo ľudia,” – hovorí Draxler o organizátoroch štrajku. Toho štrajku, ktorý urobil zo školstva jednu z hlavných tém verejnej diskusie, výrazne ovplyvnil (nielen) predvolebnú kampaň a už teraz vybojoval šesťpercentné zvýšenie učiteľských platov. Človeku je Juraja Draxlera až ľúto.

„Keďže pokusný balónik so slovkom ,nelegálny´ vypustil aj Draxler, dá sa predpokladať, že ide o akési testovanie priechodnosti novej taktiky. Dosť slabej, treba podotknúť.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite