Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Voči Bugárovi už necítim ani za mak úcty a dôvery

.eugen Korda .názory

Béla Bugár zverejnil v Denníku N text s názvom „Krik nie je riešenie“. Je to skutočne pozoruhodná úvaha „zrelého“ politika.

Eugen Korda

jeho strana a strany, ktoré v súčasnosti vládnu Slovensku, sa v článku takmer vôbec nespomínajú. A keď, tak len ako sila, ktorá chce rozumný dialóg, upokojenie situácie a riešenie nahromadených problémov. Za všetko zlé, s čím sa stretávame na Slovensku, podľa podpredsedu parlamentu môže niekto iný, najmä „krikľúni“, ako označuje nielen opozičných politikov, ale v podstate každého, kto verejne prejaví svoj názor. Neštíti sa ani takej odpornej a zákernej manipulácie, že strčí do jedného vreca kotlebovcov a demokratickú opozíciu.

Béla Bugár zámerne nechce vidieť, že hlavnú vinu na súčasnom neutešenom stave Slovenska nesie hlavne jeho koaličný partner Smer. Čo je však horšie, tvári sa, že oni to všetko raz nejako napravia – len máme byť trpezliví a nevykrikovať.

„Béla Bugár zámerne nechce vidieť, že hlavnú vinu na súčasnom neutešenom stave Slovenska nesie najmä jeho koaličný partner Smer. “

Realita je však iná. Jeho „parťák“, s ktorým našiel napriek dlhoročnej animozite, ba dokonca až nenávisti

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite