Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Cynik Sulík

.andrej Bán .názory

Vážení, ešte chvíľu sa budeme dobre baviť na tom, ako Fico zostavuje vládu a potom nás sranda prejde. Uvedomíme si, že premiérom je Sulík

Andrej Bán

Ak dovolíte, o Kotlebovi teraz písať nebudem. Rád to prenechám kolegom novinárom, analytikom či politológom a iným, ktorí sa vydesení prebudili až v sobotu v noci. Ako pamätník iba oživím prvé heslo VPN z volieb v roku 1990: Dobré ráno, Slovensko! A s ľútosťou dodám, že Slovensko ignorovalo vážne varovania Vierky Dubačovej, Rada Slobodu a iných Banskobystričanov o županovi "vodcovi Majkovi". Čo už.

Sulík na otázky o utečencoch neodpovedal, zastúpil ho Poliačik

Namiesto toho spomeniem blázinec ako našu novú realitu. Ak Dankova SNS môže byť hrádzou proti extrémizmu, ak z reťaze utrhnutý populista Fico môže byť socdem, ak excentrik Matovič môže byť nadlho poslednou nádejou konzervatívcov, tak človek s takými názormi na Európsku úniu a najmä utečencov ako má dnes Richard Sulík už potom pokojne môže byť premiérom predsedníckej krajiny.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite