Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Vážený kotlebovolič!

.anton Vydra .názory

Nemyslím ani tak teba, čo sa obliekaš v obchodoch Thor Steinar. Skôr teba, ktorý o takej značke azda ani netušíš, a ak áno, tak sa s jej posolstvom (až tak) nestotožňuješ.

Anton Vydra

.práve si svojou voľbou pomohol naplniť osem percent strane, do ktorej vkladáš svoju dôveru, že spraví konečne poriadok v tomto štáte. Samozrejme, necítiš sa ani fašistom, ani nacistom, ani nijakým neonacistom. Si azda aj veriaci človek, ktorý vie, že vraždenie je zlo. Ani uniformu by si si na seba nikdy nedal. Slovenský štát ťa až tak nezaujíma (hoci v niektorých veciach mal podľa teba predsa len kus pravdy). Kotleba je však čosi iné: oslovil ťa z iných dôvodov.

Tá strana sa predsa neprofiluje ako fašistická. Dokonca aj Milan Uhrík to v nedeľnej diskusii RTVS zdôraznil uhladeným vystupovaním: oni predsa nie sú „diktátorská strana“, a preto nebudú nikomu prikazovať, čo má zdieľať alebo nezdieľať na fejsbúku; to je každého individuálny počin


Keď vidíš fotografiu horiacej Krásnej Hôrky, ide ťa roztrhnúť od zlosti. Preto súhlasíš s tým, že také niečo mohol spraviť iba nejaký „parazit“.

Tak je to: dal si hlas strane, ktorá v tvojich predstavách ponúka skutočnú slobodu. Možno aj dosť čítaš, študuješ a overuješ si fakty (relevantným zdrojom sú pre teba najmä web tvojej strany a potom internetové stránky www.idemvolit.sk/kauzy a www.slobodnyvysielac.sk, prípadne Hlavné správy).

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite