Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Ego a za ním Procházka

.andrej Bán .názory

Chcel by byť lídrom opozície. Mal na to všetky predpoklady. Elitné vzdelanie, vynikajúce renomé právnika a nadaného politika. Niečo ale v prípade Radoslava Procházku škrípe. Čo?​​

Andrej Bán

chcel by byť lídrom opozície. Mal na to všetky predpoklady. Elitné vzdelanie, vynikajúce renomé právnika a nadaného politika, ktorý vystúpil z KDH a po prezidentských voľbách, kde "uhral" dobrý výsledok, založil novú stranu Sieť. Niečo ale v prípade Radoslava Procházku škrípe. Čo?

Nie, nejde iba o prieskumy predvolebných preferencií, v ktorých sa Sieť strieda na druhom mieste s jeho "materským" a zatracovaným KDH, pričom obidva subjekty sú v čoraz väčšom odstupe za Smerom. Čísla nie sú všetko. Áno, môžu sa ešte meniť. Dôležitý je pocit. A ten mi hovorí, že Procházka je trochu iný Fico. Teda veľmi zručný technológ praktickej politiky, ktorého postoje v témach pre mňa zásadných neviem príliš prečítať.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite