Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Úplne iná ponurosť

.filip Olšovský .názory

Na deň presne pred dvadsiatimi piatimi rokmi odvysielala americká stanica ABC pilotný diel seriálu Twin Peaks. Prešiel týždeň, odkedy som túto vetu v podobnom znení napísal naposledy. Odvtedy sa toho stihlo zmeniť až podivuhodne veľa.

Filip Olšovský

Ešte pred siedmimi dňami bolo okolo Twin Peaksu takmer dokonalé ticho. Blížilo sa spomínané výročie, ktoré z času na čas fanúšikom pripomenula facebooková fanpage seriálu. Inak platil status quo zo začiatku roka - niekedy na budúci rok sme sa mali dočkať novej série, v ktorej bol nám bol prisľúbený návrat všetkých známych obyvateľov fiktívneho amerického mestečka. A spolu s nimi comeback ohlásilo aj tvorivé duo Lynch & Frost, ktorého myšlienkové pochody stvorili svet zvláštnych postavičiek a sov pred vyše štvrťstoročím. V nedeľu poobede sa však všetko podstatné zmenilo.

„...a spoločne s ďalšími oslovenými pridáva ešte jednu podmienku, ktorá musí byť splnená, aby fanúšikovia Twin Peaks nezostali na budúci rok sklamaní.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite