Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bahamy čakajú, pán Široký

.eva Čobejová .názory

Širokého cestička sa zužuje, lebo jeho impérium sa otriasa. Postavil sa proti nemu široký front odporcov, neprajníkov a kritikov. Až taký široký, že aj Robert Fico stráca odhodlanie brániť ho.

Eva Čobejová

Tak si to zhrňme: tam hore nad Bratislavou, na Hrade sa robila veľkorysá rekonštrukcia, zlatilo sa ostošesť a bágrovalo odušu. Čím viac, tým pre Váhostav lepšie. Ale aktivisti vytiahli do boja za Keltov a bagre museli pár dní stáť. Zrejme sa opäť rozbehnú, garáže sa dokončia, ale už to nebude celkom ono. Už je to taká spackaná akcia, ktorá Váhostavu na dobrom imidži nepridá.

Z blogu Petra Kunderu (na stránke Denníka N) sme sa zase dozvedeli, že ani Širokého Plastika nie je v najlepšej kondícii, a to napriek tomu, že bolo do nej napumpovaných 4,8 milióna eur eurofondov. „Plastika vykázala dva roky po sebe záporné vlastné imanie, vykazuje obrovské straty, má obrovské dlhy, ktoré sú po termíne splatnosti,“ tvrdí Peter Kunder.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite