Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Nový .týždeň: Veľká daňová lúpež

.juraj Kušnierik .názory

V novom .týždni, ktorý je v predaji od pondelka, 3. marca, si môžete okrem iného prečítať:

Juraj Kušnierik

Polícia bola na stope podvodníkom, ktorí zrejme chceli okradnúť štát o desiatky miliónov eur. Keď však vyšlo najavo, že v pozadí môžu byť aj záujmy podnikateľov blízkych Smeru, nastal zvrat. Na svete je tak jedna z najväčších káuz druhej Ficovej vlády. V jej centre je firma Budamar, okolo nej viacero sponzorov a blízkych ľudí Smeru. Nepríjemná realita, fascinujúce čítanie.

"„Boli to naši anjeli. Nemalo sa to stať. Tá potvora Janukovyč kradol a má na rukách krv,“ hovorí pohnutým hlasom Natália, pričom sedí sama v miestnosti svojej krčmy v Koločave. Pozerá sa na pohreb jednej z obetí snajperov na kyjevskom Majdane a plače. Netreba nijakých slov. Je jasné, že táto sympatická štyridsiatnička, ktorá dostala aj ocenenie od českého senátu, dianie vo svojej krajine prežíva s hlbokými emóciami." Andrej Bán, Jozef Majchrák a Tomáš Prištiak boli na zakarpatskej Ukrajine a priniesli odtiaľ

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite