Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nový .týždeň: Budem váš prezident

.juraj Kušnierik .názory

V novom .týždni, ktorý je v predaji od pondelka, 24. februára, si môžete okrem iného prečítať:

Juraj Kušnierik

Oficiálne ešte žiadnu volebnú kampaň pred voľbami prezidenta nemáme. Ale niekoľko záujemcov o miesto v Grassalkovičovom paláci už obieha Slovensko a presviedča voličov. Boli sme sa pozrieť na "predkampaň" Roberta Fica (áno, hral na nej futbal, no vtedy sme ešte nevedeli, že sa o pár dní neskôr v Košiciach zraní, tak mu aspoň touto cestou prajeme skoré uzdravenie), Milana Kňažka, Pavla Hrušovského, Andreja Kisku a Radoslava Procházku. Aké metódy si vybrali? Ako im to funguje?

Posledne menovaný - Radoslav Procházka - prišiel v tomto čísle na rad v sérii veľkých "prezidentských" rozhovorov. Vymedzuje sa v ňom voči Andrejovi Kiskovi, hovorí o prieskumoch preferencií a spolupráci kandidátov s agentúrami, ktoré ich robia a tvrdí, že aj keby nepostúpil do druhého kola, hlasy svojich voličov politicky zúročí. A vraví, že nechce dopadnúť ako Fico.

Martin Mojžiš a Štefan Hríb sa zamýšľajú nad situáciou v slovenskom hokeji, ako sa ukázala v pôsobení reprezentácie na olympijskom turnaji.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite