Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Videli sme Beyoncé

.juraj Kušnierik .názory

Veľkolepá show, zlý zvuk, dokonalá Beyoncé.

Juraj Kušnierik

Je veľa speváčok, ktoré ma zaujímajú OVEĽA viac než Beyoncé. Ale ani jednu z nich nezaradil tento týždeň TIME medzi stovku "najvplynejších ľudí sveta." Beyoncé áno (hoci na môj veru netuším prečo). Beyoncé predstavuje vrchol istého typu popmusic (americký R&B strihnutý tanečnou elektronikou, nekonfliktným hiphopom a popovou melodrámou). Preto som sa na ňu išiel pozrieť.

A toto sú veci, ktoré ma zaujali:

Pred zimákom som stretol speváka Kosy z nosa Borisa Ondreičku. Prekvapenie čiastočne zmierňuje fakt, že na koncert Beyoncé išiel s dcérou.

Už vnútri, na ploche štadióna, ma prekvapilo množstvo dievčat. Čakal som, že to bude tak pol na pol. Podľa môjho odhadu to bolo zhruba 5 ku 1 (v prospech dievčat). Beyoncé je zrejme viac vzorom či snom než objektom túžby.

Toto nesúvisí len s Beyoncé: ak sa všade uvádza, že koncert sa začne o ôsmej, no v skutočnosti sa začne o pol desiatej (a všetci sa tvária ako keby nič), tak je to prejav neúcty voči ľuďom.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite