Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Majú Štefan Hríb a Róbert Bezák šance v ankete OTO?

.elena Akácsová .názory

Hríbovi konkuruje Erika Barkolová, Dušan Gabáni, Patrik Herman, Roman Juraško, Ján Mečiar a Zlatica Puškárová. Debate s Bezákom konkuruje Srdce pre deti, Talent, Hlas, LOH 2012, MS v hokeji 2012, Slovensko 2012 Advent.

Elena Akácsová

Zdá sa, že náš šéfredaktor a jeho diskusná relácia v RTVS Pod lampou má mohutný fanklub. Podarilo sa mu totiž dostať sa do druhého kola hlasovania v ankete OTO (Osobnosť televíznej obrazovky) v kategórii Osobnosť TV publicistiky. Na to, aby sa tam dostal, muselo dostatočne veľa ľudí napísať jeho meno do hlasovacích lístkov a poslať to poštou, resp. hlasovať na internete. A nemohlo to byť celkom málo, lebo podľa informácií, ktoré pustil von týždenník Život, tento rok v prvom kole hlasoval rekordný počet ľudí za 13 rokov existencie ankety: celkovo to bolo 1 567 571 hlasov cez internet spolu s trošku vágnymi – ďalšími tisícmi - vyplnených hlasovacích lístkov, ktoré sa počítali ručne.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite