Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Pasca na kresťanov

.jaroslav Daniška .názory

Vládny výbor pre homosexuálov treba zrušiť a nie legitimizovať.

Minister spravodlivosti Tomáš Borec je zodpovedný za nový vládny výbor pre homosexuálov a ostatné sexuálne menšiny. Ministerstvo sa snaží, aby bol výbor obsadený paritne, teda aby v ňom okrem homosexuálnych aktivistov sedeli aj ľudia z pro-rodinných a kresťanských organizácii.

Ak sa to Borecovým ľuďom podarí a kresťania v tomto výbore zasadnú, bude to ich prehra. Sedieť v tomto výbore bude totiž znamenať jeho akceptáciu a legitimizáciu.

Ak ho chcú zrušiť, nesmú doň ísť. Bodka.

A cieľom kresťanov, konzervatívnych a pro-rodinne založených ľudí musí samozrejme byť zrušenie tohto výboru. Či už pôjde KDH alebo Igor Matovič do vlády s Robertom Ficom alebo Richardom Sulíkom, musia o to žiadať. Musí to byť conditio sine qua non.

Definícia manželstva totiž nie je téma na zahrávanie, ako to v rozhovore pre Sme predviedol Lipšicov liberál Grendel. Je to vážnejšia téma. Možno najvážnejšia, aká pred nami v 21. storočí stojí.

Je to jednoduchá matematika. Homosexuálne privilégiá sú najväčšie tam, kde je rozklad rodiny a manželstva najväčší. Tieto dve témy spolu úzko súvisia.

Liberálnejší ľudia, ktorí si v dobrej viere myslia opak,  sa zahrávajú s ohňom. A so životmi detí, ktoré budú nástrojom chutí a vkusu budúcich rodičov.

Alebo inak. Ak sa cítia naši homosexuáli diskriminovaní alebo poškodení na ľudských právach, zastupuje ich už dnes sedem iných vládnych výborov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite