Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Vitajte v Kočner City

.jozef Majchrák .názory

Múdri ľudia, ktorí prednášajú na vysokých školách, nevedia nič o výkone práva v praktickom živote. Vyhlásil podľa denníka SME v súvislosti s aktuálnou kauzou Glance House podnikateľ Marián Kočner a udrel klinec po hlavičke.

Jozef Majchrák

Veď ako už môže nejakému poškodenému chudákovi pomôcť špičkový profesor alebo právny teoretik, keď práve vďaka takým ľuďom, ako je Marián Kočner či Štefan Harabin, tu už dovolanie sa spravodlivosti dávno nie je o práve, ani o pravde.

Darmo sa budete tešiť, že ste zohnali špičkového, erudovaného advokáta, ktorý podrobne preštudoval vašu kauzu, pripravil si precíznu obhajobu, ktorú ešte vyšperkoval z vlastnej iniciatívy zohnanými dôkazmi. Nemáte žiadnu šancu, ak si protistrana najala obhajcu – vybavovača, ktorý výsledok v jej prospech zariadil za desať minút, napríklad v bare na oslave narodenín známeho sudcu.

Darmo zhromaždíte desiatky strán znaleckých posudkov, analýz a svedeckých výpovedí, ktoré podporujú vašu pravdu, keď za protistranou stojí človek, ktorý sa chváli tým , že vo svojom telefóne má desiatky čísel rôznych sudcov a advokátov a s generálnym prokurátorom chodí každý víkend na vínečko.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite