Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

R. Sulík: Komunikácia s Kočnerom ma veľmi mrzí

.martin Hanus .názory

Líder SaS v rozhovore pre .týždeň priznáva, že takzvaná kauza Sasanka je skúškou, či mu ľudia budú veriť.

.vaše zverejnené esemeskovanie s podnikateľom Mariánom Kočnerom navodzuje veľmi zlý dojem. Ako je známe, Kočner je človek prepojený s Dobroslavom Trnkom, mal teda eminentný záujem na tom, aby bol Trnka zvolený v tajnej voľbe aj hlasmi koaličných poslancov. Vy pritom Kočnera oboznamujete so zložením vládnej komisie, ktorá mala vyberať kandidáta na generálneho prokurátora a takisto mu vopred posielate Váš blog, ktorý sa týkal voľby prokurátora. Čo si o tom máme myslieť?
Každopádne je to skúška toho, či mi ľudia veria, pretože tieto veci naozaj naštrbujú moju dôveryhodnosť. Boli to jednoducho chyby, s tým už nič nenarobím. Dokopy tam však naozaj o nič nešlo. To, že som mu vopred poslal môj napísaný blog, nemalo nijaký vplyv na jeho konečnú podobu, čo viem dokázať aj na základe našej mailovej komunikácie (R. Sulík na svojom blogu napísal, že túto komunikáciu zverejní, ak mu dá Kočner súhlas – pozn. mh).
.ale prečo ste mu ten blog vlastne posielali?
Zrejme to vyplynulo predtým z nejakého nášho rozhovoru, keď som mu hovoril, že idem niečo také napísať a dohodli sme sa, že mu to len tak pošlem.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite