Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zoči voči Anny Vargovej

.eva Čobejová .názory

Verejnoprávna televízia priniesla v predvolebnom čase novú politickú diskusiu. Treba ju za to pochváliť, ako aj za to, že ju nezašila v nejakom neatraktívnom čase, ale dala ju na utorok o deviatej večer, čo je ideálny čas. Lenže takáto relácia stojí aj padá na moderátorovi.

Eva Čobejová

Možno ešte jednu pochvalu by si verejnoprávna televízia zaslúžila - že sa nezľakla ani témy Gorila a priniesla ju tento týždeň na obrazovky v novej relácii.
Ale tu sa pochvaly končia. Úplne nepochopiteľná bola zostava diskutujúcich. Tí, ktorých sa Gorila najviac týka, neprišli, ale s tým televízia mala počítať. A tak sa proti sebe postavili Vladimír Palko (kandidujúci za Obyčajných ľudí - Nezávislé osobnosti) a Daniel Lipšic (KDH), aktuálne minister vnútra. Obidvaja títo politici sú v Gorile spomínaní ako tí, čo sa s nimi nedá veľmi kšeftovať, takže ani nemali dôvod sa téme vyhýbať. Navyše boli v tom čase obaja v rovnakej politickej strane, ktorej sa Gorila týka viac-menej okrajovo. Vladimír Palko bol síce ministrom vnútra v čase, keď sa Gorila konala, ale prvá informácia o tejto akcii prišla zo SIS na ministerstvo vnútra  až v čase, keď on už ministrom nebol.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite