Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vážený pán Sibyla, milý Pavel,

.ivana Bartoková .názory

predom môjho listu sa Ti chcem čo najsrdečnejšie poďakovať.

Nikdy by som nebol dúfal, že sa mi dostane poučenia od takého novinára, ako si Ty. Veľmi sa ospravedlňujem za povrchnosť, ktorej som sa dopustil vo svojom článku a ktorú Ty tak presne a pritom dobromyseľne kritizuješ. Tvojou najzásadnejšou výhradou je, že „nikde na troch stranách sa nenachádza jediná reakcia ministerstva školstva a Agemsoftu“ (a to ešte vo svojej zhovievavosti nespomínaš ÚVO).
Ako celkom naivný neprofesionál som sa domnieval, že stačí odkaz na video, na ktorom predstavitelia ministerstva nielenže majú možnosť vyjadriť sa, ale sa aj vyjadrujú. Samozrejme, že to nestačí, mal som to dať aj do článku.
Viem, že teraz už je neskoro, ale snažím sa napraviť aspoň to málo, čo sa ešte dá. Takže minister povedal: „Podľa mňa, v zásade by nám to malo stačiť“,  a štátny tajomník povedal: „Ale musím povedať – dobre, ako argumenty dobré, akože v pohode“.
Čo sa týka Úradu pre verejné obstarávanie, tam ma „kontaktná osoba pre poskytovanie informácií“ asi pred mesiacom informovala, že úrad mi neposkytne stanovisko alebo komentár k svojmu rozhodnutiu, pretože také veci neposkytuje.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite