Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Trnka: Strieľali po mojej rodine

.marek Vagovič .názory

Bývalý generálny prokurátor tvrdí, že o povolenie jazdiť po hrádzi žiadal preto, že na auto jeho syna niekto strieľal. Ako prišla jeho rodina k domu v Hamuliakove, však ani dnes nevysvetlil. Na časopis .týždeň, ktorý spochybnil jeho majetkové pomery, podá žalobu.

Marek Vagovič

Dobroslav Trnka znovu prekvapil. Deň na to, ako vyšiel v .týždni rozhovor s policajným prezidentom Jaroslavom Spišiakom, že mafia plánovala jeho vraždu, Trnka na rokovaní ústavnoprávneho výboru parlamentu povedal, že o povolenie jazdiť po hrádzi medzi Gabčíkovom a Bratislavou žiadal z bezpečnostných dôvodov. 


Trnka totiž tvrdí, že v marci 2010 niekto strieľal na autá jeho syna a manželky šéfa odboru osobitného určenia na Generálnej prokuratúre (GP) Petra Šufliarskeho. „Predpokladali sme, že to má spojitosť s kauzou Hrbáček,“ povedal Trnka. Polícia následne zriadila kontrolné body v ich bydliskách, pričom rozhodla, že nie je vhodné, aby jazdili do práce po tej istej trase. Preto boli vydané povolenia na jazdu po hrádzi, tvrdí Trnka. 

Trnka údajne dostal aj viacero mailov a výhražných listov. Na otázku, prečo to hovorí až teraz, Trnka odpovedal: “Nevidím dôvod, prečo by som sa mal s tým niekomu zdôverovať.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite