Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Za toto mám platiť?

.juraj Kušnierik .názory

"Mám platiť za vyjadrenie názoru niekoho iného?" pýta sa na facebooku Štefan. "Zarábajte, chlapci, ale nie na mne," odkazuje nám na tom istom mieste Emil.

Juraj Kušnierik

Ide, samozrejme o Piano. Tento inovatívny projekt, do ktorého sa zapojili takmer všetky seriózne médiá na Slovensku, prišiel s neslýchanou vecou: sumou 2,90 Euro mesačne spoplatnil kompletný prístup na webové stránky týchto médií. Teda presnejšie: za 2,90 si kúpite prístup k tým najcennejším častiam ich webov.
Ako si dovoľujeme takto nahrubo po kapitalisticky zdierať nevinných čitateľov? To už skutočne chceme na všetkom zarábať? Fakt nám ide len a len o peniaze? 
Už prvé dni po spustení Piana sa viacerým bystrým ľuďom otvorili oči a zažili niečo podobné tomu, keď sa dozvedeli, že deti na svet neprináša bocian: robenie novín - včítane webových stránok - stojí peniaze! Je to neuveriteľné, ale v našich redakciách nemáme zadarmo vodu ani elektrinu, zaplatiť sme museli za poznámkové bloky aj počítače, zadarmo pre nás z nejakého dôvodu nechcú pracovať weboví dizajnéri ani programátori, kapitalistickí mobilní provideri od nás chcú poplatky za telefóny, na pumpách musíme platiť za benzín,.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite