Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Dojmy z MS 2011 - deň tretí

.ivana Bartoková .názory

Pri príchode na štadión stretávame Paľa Gašpara, ktorý zápas Rusov so Slovincami nekomentuje, takže si užíva chvíľu voľna. Bavíme sa o tom, že v novej hale prakticky nie sú zlé miesta a spoločne konštatujeme, že raz za čas si treba pozrieť hokej hneď spoza plexiskla - až tam človek precíti, čo sú to za rany, keď sa hráči zrazia pri mantineli.

Skutočnosť, že v novej hale je dobrý výhľad odvšadiaľ, oceníme hneď pri najbližšom zápase. Doteraz sme omylom sedeli v sektore televíznych a rozhlasových komentátorov, po druhej tretine nám telefonujú z organizačného výboru, že sa máme hneď presunúť do sektora vyhradeného printovým médiám. Niekomu zjavne vadí, že sedíme (fakt je, že neoprávnene) príliš blízko lóže, v ktorej v tej chvíli sedia len Nemeček so Širokým. Komu asi?

O Rusoch sme sa z dobre informovaného zdroja dozvedeli, že večer pred prvým zápasom niektorí z nich čo-to popili. Vraj to Slava (Viačeslav Bykov) tak občas necháva a doteraz to fungovalo. Priebeh zápasu so Slovinskom (6:4) ale ukazuje, že ruskú prehru s Nemcami asi nemožno celkom zvaliť na alkohol alebo niečo podobné.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite