Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň zvíťazil na Pictures of the Year

.štefan Hríb .názory

Robiť kvalitný časopis je v slovenských podmienkach náročné. Robiť v našich podmienkach týždenník, ktorý sa presadí aj v medzinárodnom meradle, si vyžaduje tím tvorivých ľudí, veľkú výdrž a dlhoročnú prácu na spoločnej vízii. Ale robiť na Slovensku časopis, ktorý opakovane porazí Time či National Geographic, je čosi ako zázrak.

Štefan Hríb

S potešením vám oznamujem, že zázraky sa dejú. Z prestížnej svetovej fotožurnalistickej súťaže Pictures of the Year International si .týždeň aj tento rok odniesol prvé miesto za obrazové editovanie časopisu. Náš kreatívny riaditeľ Róbert Csere a obrazová redaktorka Vladimíra Pčolová zvíťazili v kategórii Spravodajstvo (s fotografickým príbehom o zemetrasení na Haiti). Umiestnili sme sa tak pred americkým týždenníkom Time, ktorý získal druhé miesto za spravodajský príbeh z vojny v Afganistane a tretiu priečku za aktuality o haitskej katastrofe.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite